web_development

Ca și antreprenor, este important să știi unde se află consumatorii tăi. Dar este vital ca ei să știe unde te afli tu. Site-ul web face legătura între afacerea ta și publicul țintă într-un mod necondiționat și disponibil oricând.


web design
web design

Web design

Fiecare element grafic al website-ului tău spune o poveste. Știința poziționării, a culorilor și a elementelor de impact, în relație cu creativitatea graficienilor noștri contribuie la profitabilitatea afacerii tale.

design
implementare

Implementare

Când vorbim despre afacerea ta, ne gândim la excelență în orice aspect. Implementarea serviciilor tale pe pagina web, făcută cu atenție la detalii, denotă profesionalism și calitate.


ui ux
ux ui

UX/UI

Echipa noastră de specialiști vizează transformarea timpului petrecut pe site, dintr-o experiență de informare într-o experiență vizuală, care este practică și catchy în același timp.

mentenanta
mentenanta

Mentenanță

Munca noastră nu se termină în momentul în care site-ul tău este vizibil. Munca noastră nu se termină! Pentru că suntem acolo, ori de câte ori ai nevoie de ajutor.


seo
seo

SEO/SEM

Atunci când oamenii caută informaţii pe internet, filtrează rezultatele și le aleg întotdeauna pe cele care apar primele. Serviciile de SEO și SEM fac ca produsul tău să ajungă la cine trebuie, când trebuie.

newsletter
newsletters

Newsletter

Comunicare, informare, publicitate și grijă pentru publicul tău. Trimiterea newsletterelor strategice și bine targetate este o "armă" cu potențial enorm în dobândirea sau redobândirea clienților, în creșterea brand awareness-ului și în stabilirea unei relații cu oamenii.


Cere ofertă personalizată