pr


social marketing
social media marketing

Social Media Marketing

Cel mai sigur mod de a fi aproape de publicul tău- când aceștia sunt la muncă, în trafic, acasă sau în vacanță. Oriunde. Oricând. De pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, oamenii vor fi în permanență conectați cu afacerea ta.


advertoriale
advertoriale

Advertoriale

Promovarea serviciilor tale în reviste sau pe bloguri îți aduce vizibilitate și brand awareness ridicat. Recomandările din partea celor în care oamenii au încredere sunt nișe sigure pentru ca afacerea ta să crească.

Copywriting
copywriting

Copywriting

Un cuvânt potrivit poate vinde mai mult decât zece paragrafe scrise fără strategie. Poveștile perfecte se nasc atunci când știința și arta se contopesc în același text.


articole de presa
articole de presa

Articole de presă

Clasică. Statornică. De încredere. Presa a avut dintotdeauna impact și credibilitate în rândul oamenilor, iar azi este cu atât mai ușor de accesat cu cât majoritatea publicațiilor sunt și în format electronic.

comunicate de presa
comunicate de presa

Comunicate de presă

Concentrate, relevante, cu o frază de început care atrage privirea și stârnește curiozitatea, comunicatele de presă primesc exact atenția dorită- informează și în același timp atrag oamenii înspre produsul sau evenimentul tău.


organizare evenimente
evenimente

Organizare de evenimente

Să fii activ din punct de vedere social, să îţi cunoşti îndeaproape clienţii şi să le oferi momente de bucurie. Acestea sunt lucrurile care îți câștigă popularitatea. Iar un eveniment bine organizat este garanția succesului.

marketing social
marketing social

Marketing social

Atunci când există o legătură între afacerea ta și o problemă a comunității, oportunitățile tale se dublează. Ajutând oamenii, te ajuţi pe tine, se creează un “parteneriat” cu publicul din care ambele tabere au de câştigat.


Cere ofertă personalizată