servicii advertising

ONLINE

Cele mai bune idei nu apar de nicăieri - ele au la bază un research bine făcut și oameni talentați care, atunci când muncesc împreună, depășesc așteptări și îndeplinesc scopuri.

email marketing
email marketing

E-mail marketing

Inboxurile sunt pline de oportunități. Campaniile de e-mail marketing oferă acces direct la clienți și informații detaliate despre ei. Formula noastră de succes este: testează, învață, evoluează.

display advertising
display marketing

Display advertising

Campaniile de advertising și-au mutat focusul înspre maximizarea rezultatelor prin prisma valorii adăugate brandului. Scopul este să livrăm campanii de advertising măsurabile și valoroase pentru publicul țintă.

OUTDOOR

Consumatorii văd reclame la fiecare pas atunci când ies din casă. Văd atât de multe, încât provocarea e să captezi atenția clientului tău, să te țină minte pe tine din marea de reclame care îl înconjoară.

panouri publicitare
panouri publicitare

Panouri publicitare

Cuvinte puține, de impact. Vizualuri simple, dar expresive. Brand awareness maximizat. Ușor de înțeles, ușor de reținut. În locuri aglomerate. Așa trebuie să arate panoul tău publicitar.

tranzit
tranzit

Tranzit

Lucrurile în mișcare poartă reclama ta în multe locuri. Astfel ajungi la mult mai multe persoane, într-un mod dinamic și creativ.


panouri digitale
panouri digitale

Panouri digitale

Atrage atenția clienților tăi chiar și atunci când ei sunt la cafea, în benzinării sau în săli de fitness. Oriunde. Locul potrivit este la fel de important ca şi mesajul publicitar în sine.

brosuri
brosuri

Broșuri

Broşurile sunt o formă eficientă de promovare, neexploatată suficient: în România, o locuinţă primeşte de 20 de ori mai puţine pliante faţă de media europeană. Orice format ai alege, ghidează oamenii către site-ul tău și urmărește rezultatele.


billboard portabil
billboard portabil

Billboard portabil

Dacă evenimentul tău se adresează tuturor locuitorilor unei localități, atunci să te asiguri că informația ajunge peste tot. De aceea există mașini care să facă asta. Să conducă mesajul tău în toate colțurile localității.

bannere
banner

Bannere

Cărţi de vizită la scară mare şi promotere ale evenimentului tău, bannerele concentreză pe întărirea percepţiei publice asupra afacerii tale. Statice sau mobile, au acelaşi scop: să ajungă pe retina cât mai multor oameni.


audio
audio

Audio

Marketingul audio și-a câștigat statutulul de eficință prin efectul îndelungat pe care îl are asupra creierului uman. Acesta asociază reclamele cu senzații și emoții care sunt reactivate de fiecare dată când ascutătorul experimentează ceva similar.

guerilla
guerilla

Guerilla marketing

Cu cât ai o abordare mai personalizată, cu atât oamenii vor fi mai receptivi, devenind promoterii tăi. Pentru că ceea ce le place vor împartăși și altora. Creativitate maximă și investiție minimă- asta înseamnă Guerilla Marketing.


Cere ofertă personalizată